‘Fråga vad vi tjänar på invandringen’, BTs gästledare

Suck. Hur ofta ser man inte artiklar, eller utläggningar i annan form, som den här? http://www.bt.se/ledare/kronikorer/fraga-vad-vi-tjanar-pa-invandringen(4230798).gm

Här skulle man kunna gå in och först förklara i detalj varför tyckaren i den här frågan har fel. Fel i sin övegripande formulering som ju antyder att vi som just nu bor i landet tjänar på fortsatt invandring (i den skala vi nu har).

Om någon undrar över argumenten till varför inte invandringspolitiken, rent krasst materiellt, är av godo räcker det att se på en del andra sådana här utläggningar och deras svar. Kika gärna på Tinos utläggning här http://www.tino.us/2013/12/fores-och-svensk-naringslivs-oarliga-i-dn-annons/ så har ni den vetenskapliga synen på det hela.

Nu i valtider verkar det lite som om media börjar bomba ut sådant här material. Hur många, unga människor exempelvis, tror på det här rakt av? Den motsatta rösten är inte alls lika hög. För en tid sedan publicerades ett angrepp på SD, de-är-nazister budskapet, på dialog i BT. Mitt ‘svar’ (trots jag inte är sd-politiker) kom naturligtvis inte med. De är inte alls måna om att låta båda sidor komma fram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s